Loading...

Inici » Activitats » Escriptura al Thyssen

Escriptura al Thyssen

El Museu Carmen Thyssen Andorra presenta “Escriptura al Thyssen”, una nova experiència que uneix l’art pictòric i la narrativa.

 

El programa a càrrec d’Elena Aranda inclou exercicis pràctics i activitats inspirades en l’exposició Made in Paris.

El Museu Carmen Thyssen Andorra inicia noves sinergies al voltant de l’exposició Made in Paris: la generació de Matisse, Lagar i Foujita, aquesta vegada a través de la unió entre la narrativa i les arts plàstiques, sota la direcció de l’assessora editorial Elena Aranda.

La iniciativa, en forma de taller, permetrà que les instal·lacions del museu representin un marc privilegiat per ambientar el procés literari i narratiu, mitjançant quatre sessions que s’impartiran els dimarts 3, 10, 17 i 24 de maig de 2022. Les sessions que tindran una durada de dues hores, de 19 a 21 h, serviran perquè els assistents aprenguin coneixements teòrics i pràctics a partir de l’observació dels quadres i enforteixin el procés d’escriptura.

La Cap de projectes del museu, Teresa Areny, explica que “les activitats d’aquesta nova temporada expositiva se centren en l’objectiu principal de col·laborar amb entitats i professionals del país. Aquest nou maridatge que iniciem de la mà d’Elena Aranda, reuneix per primera vegada, l’escriptura i les arts plàstiques gràcies al potencial que ofereix Made in Paris com a font d’inspiració, amb la clara voluntat de crear noves mirades i descobrir els seus tresors a través de l’ escriptura”.

Per la seva banda, Aranda explica que “un quadre o un objecte pot esdevenir el punt de partida d’un relat, d’un poema, d’una composició, etc. Els límits els estableix la imaginació”. A més reflexiona, “Un escrit pot néixer d’un petit detall del tot revelador. Què ha passat abans o després de la imatge captada? Què ha quedat fora de l’enquadrament? Què pensen els personatges atrapats a la tela? Ha estat la seva una vida dura o fàcil? Quina emoció transmet un rostre?”.

El curs va adreçat a un públic adult i encabeix tot els nivells de coneixements. De fet, l’objectiu principal és oferir un servei personalitzat que permeti als participants desenvolupar habilitats artístiques i narratives per tal de millorar les seves capacitats creatives o bé iniciar-se en el procés d’escriptura, des del “full en blanc”.

 

Els dimarts 3, 10, 17 i 24 de maig de 2022

– Horari: de 19 a 21 h.

– Activitat dirigda al públic adult.

– Preu de l’activitat: 40€/pers inclou el material necessari i un lot de marxandatge del museu.

– Activitat a museu tancat.

– Duració de 2h.

Reserva la teva plaça a reserves@mcta.ad
O trucant el tel.: 800 800

 

Dossier Escriptura al Thyssen

  • © 2023 - Museu Carmen Thyssen Andorra
  • Av. Carlemany, 37 - AD700 Escaldes-Engordany
  • Principat d'Andorra
  • Localització

Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià Disseny gràfic: Laura López Martí

Preferències de cookies