Loading...

Inici » El Museu

El Museu

MISSIÓ:

Donar a conèixer i difondre la col·lecció Carmen Thyssen i convertir-nos en una referència en l’oferta cultural d’Andorra per contribuir a la projecció internacional del Principat.

Apostem per la cultura!

VISIÓ:

A 10 anys vista aspirem a esdevenir un museu

 • Modern i innovador: Un museu que gaudeix d’instal·lacions modernes i ben equipades, que és innovador en les exposicions i els programes, i que utilitza plenament les noves tecnologies per comunicar-se i per fer accessible el seu coneixement globalment.
 • Referent: Un Museu reconegut per la seva trajectòria, el valor dels seus programes, exposicions i serveis, pel seu prestigi i la solidesa del seu criteri i opinió
 • Obert, inclusiu i participatiu:Un museu que atreu un públic molt divers, que facilita l’accés als seus projectes i que convida a participar-hi activament.
 • Connectat: Un museu implicat en la vida cultural i social del país, i que de forma habitual col·labora amb altres institucions i persones que treballen amb objectius similars en els àmbits nacional i internacional.

VALORS:

Els principis i comportaments que ens guien són

 1. Excel·lència: Procurem actuar amb la màxima qualitat i rigor en tot el que fem. Ens esforcem per adoptar els estàndards professionals més alts.
 2. Integritat: Valorem l’honestedat i el comportament ètic en les nostres actuacions i relacions professionals.
 3. Sostenibilitat: Incorporem criteris de sostenibilitat (ambiental, social i econòmica) a les decisions que prenem i al funcionament diari.
 4. Compromís: Utilitzem els nostres recursos i capacitats per exercir una influència i una acció positives en defensa dels valors que ens defineixen.
 5. Responsabilitat i transparència: Actuem de forma responsable en l’exercici de la nostra feina i retem compte de les nostres accions i decisions.
 6. Treball en equip: Creiem en el treball en equip com a eina per millorar l’eficàcia, la qualitat i incorporar la col·laboració al nostre treball.
 7. Aprenentatge continuat: Apostem per la formació com a camí per millorar, innovar, adaptar-nos als canvis i augmentar l’eficiència i l’eficàcia.
 8. Entusiasme: treballem amb passió i implicació, estem convençuts que aquest és el motor de la feina ben feta.
 9. Empatia: som un equip que valora i respecta la diversitat i mira d’establir consensos sempre tenint en compte el factor humà en primer terme.
 10. Creativitat: el component creatiu és la base de la innovació, no establim límits en aquest sentit, perquè l’art és un acte creatiu per excel·lència. Desenvolupem moltes tasques on la creativitat és fonamental i l’apliquem també a la nostra part educativa.

 

 • © 2024 - Museu Carmen Thyssen Andorra
 • Av. Carlemany, 37 - AD700 Escaldes-Engordany
 • Principat d'Andorra
 • Localització

Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià Disseny gràfic: Laura López Martí

Preferències de cookies