Loading...

Inici » Notícies » Preguntes Freqüents : Que és EduCarmenThyssen ?

Preguntes Freqüents : Que és EduCarmenThyssen ?

Com cada setmana, responem a preguntes freqüents que sovint els visitants ens fan arribar al Museu Carmen Thyssen Andorra.
Avui és el torn de la pregunta: Què és EduCarmenThyssen ?

La dimensió educativa representa un autèntic repte per al Museu Carmen Thyssen Andorra, que ha creat un departament lúdic molt actiu pels joves i les famílies : l’EduCarmenThyssen. Basat i inspirat en l’exposició que ofereix el museu, el nostre equip crea cada any un nou programa en relació amb el tema i les obres escollides.
La proposta del programa, consultada i validada pel Ministeri d’Educació d’Andorra, es fa arribar a tots els sistemes educatius del país. El taller es basa en una visita de l’exposició i d’una activitat a la sala EduCarmenThyssen i pot adaptar-se a demandes específiques (moviment artístic, treball, artista en particular, etc.) per respondre a les expectatives i mantenir-se el més a prop possible del professorat.
Per tant, el programa educatiu és un punt clau del Museu Carmen Thyssen Andorra que té com a objectiu sensibilitzar la joventut en l’art, la cultura i a la creació de manera divertida per estimular la memòria, les interaccions i l’esperit crític.

  • © 2024 - Museu Carmen Thyssen Andorra
  • Av. Carlemany, 37 - AD700 Escaldes-Engordany
  • Principat d'Andorra
  • Localització

Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià Disseny gràfic: Laura López Martí

Preferències de cookies