Loading...

Inici » Notícies » Exposició “RE-interpretant a Tappert”

Exposició “RE-interpretant a Tappert”

L’Escola d’art del Comú d’Andorra la Vella i el Museu Carmen Thyssen Andorra s’uneixen a través d’un projecte artístic centrat en l’obra Variété de Tappert.

L’Escola d’art del Comú d’Andorra la Vella i el Museu Carmen Thyssen Andorra han unit esforços per fer possible l’exposició “RE-interpretant Tappert” que gira al voltant de l’obra Variété de Tappert i que s’estrena el proper 3 de desembre fins al 22 de desembre a l’Escola d’art de Cultura Andorra la Vella.

A partir del 23 de desembre fins al 10 de gener del 2021 es mostrarà l’exposició al vestíbul del Museu Carmen Thyssen Andorra.

El projecte formatiu ha significat una interpretació totalment lliure i personal per part de l’alumnat participant, que ha desenvolupat la seva tasca artística des de qualsevol disciplina ja sigui pintura, gravat, fotografia, joieria o ceràmica.

L’Escola d’Art ha creat una sèrie de vídeos testimonials dels propis alumnes que han participat en el projecte, on expliquen el seu procés creatiu en el treball d’interpretació de l’obra de Tappert.

Aquestes càpsules promocionals es difondran a les xarxes de les dues institucions col·laboradores amb la finalitat de promoure el projecte.

 

Troba més informació a: https://www.andorralavella.ad/cultura/?q=noticia/l%E2%80%99escola-d%E2%80%99art-i-el-museu-carmen-thyssen-andorra-de-la-m%C3%A0-en-un-projecte-sobre-lobra-de 

 

  • © 2024 - Museu Carmen Thyssen Andorra
  • Av. Carlemany, 37 - AD700 Escaldes-Engordany
  • Principat d'Andorra
  • Localització

Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià Disseny gràfic: Laura López Martí

Preferències de cookies