Loading...

Inici » Activitats » Calendari d’activitats: Abril 2023

Calendari d’activitats: Abril 2023

Des del Museu Carmen Thyssen Andorra, tenim el plaer de compartir amb vosaltres el calendari d’activitats familiars del mes d’abril:

Veniu a gaudir de Khrôma, L’univers emocional del color. Una exposició que agrupa un total de 35 obres ordenades pels seus colors predominants. Aquesta ordenació tan original pretén que els visitants tinguin un viatge emocional per la sala mentre passegen per un univers acolorit.

Programació: 

 • Dissenya el teu cartell publicitari 

Dissabte 1 i diumenge 2 d’abril 

Pels dies 1 i 2 d’abril l’activitat familiar girarà al voltant del poder de la publicitat. Tenint com a referència l’obra propagandística de l’artista xinès Wang Guangyi, les famílies hauran de dissenyar un cartell publicitari d’un producte, utilitzant el vermell com a color principal i amb materials diversos sota la tècnica collage.

 

 • Decora el teu ou de pasqua

Dissabte 8 i 15 i diumenge 9 i 16 d’abril 

Aprofitant la festivitat de la Pasqua, els caps de setmana del 8, 9, 15 i 16 d’abril, es proposarà a les famílies dissenyar uns ous de pasqua artístics on es combinaran diferents tècniques i estils de pintura. Durant la sessió, els assistents hauran de decorar uns ous de pasqua seguint l’estil pictòric d’artistes tan icònics com Van Gogh, Khalo o Wassily Kandinsky, un dels artistes presents a l’exposició Khrôma.

 

 • Taller de San Jordi 

Dissabte 22 i diumenge 23 d’abril 

El 22 i 23 d’abril coincidint amb la celebració de Sant Jordi, les activitats tindran com a protagonistes els llibres i les roses. Per una banda, el dissabte 22 es durà a terme un taller familiar al museu, en el qual els participants podran dissenyar un punt de llibre amb una rosa vermella i acompanyar-lo d’un poema. D’altra banda, el diumenge 23 de 10 a 14 h, el Museu Carmen Thyssen Andorra, participarà a la fira de Sant Jordi organitzada pel comú d’Escaldes-Engordany amb una paradeta localitzada a la plaça Coprínceps on es vendran llibres d’art i productes de la botiga del museu.

 • Presentació de la tercera edició de l’Art fet Joia 

Dijous 27 d’abril, 19 h 

El dijous 27, a les 19 hores, es presentarà la nova col·lecció de joies dissenyada per la marca Shiori, amb Silvia Hernández. En aquesta tercera edició de L’art fet joia, la col·laboració girarà al voltant del viatge emocional que representen els colors de Khrôma, amb una posada en escena que busca sorprendre els assistents i endinsar-los en el context íntim del procés creatiu de joieria.

 

 • Retrat de la Marilyn Monroe 

Dissabte 29 i diumenge 30 d’abril 

Finalment, els dies 29 i 30 d’abril les famílies podran conèixer les obres d’estil pop art, a través de la mirada de l’artista espanyol Antonio de Felipe. Un taller que anima a recrear l’icònic retrat de la Marylin Monroe, tot coneixent el significat del “vermell passió”.


Informació pràctica:

Totes les activitats familiars són gratuïtes amb reserva prèvia al correu: reserves@mcta.ad o al tel. + 800 800.

Sessions dissabte: 11.30 h, 12.30 h, 16 h i 17 h

Sessions diumenge: 11 h i 12 h

 

PD: 

 • Els infants fins a 12 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult per així gaudir encara més de les activitats en família.
 • Activitats familiars gratuïtes. Edat mínima recomanada: a partir de 4 anys.
 • Es recomana a les famílies entrar a la sala i descobrir una de les exposicions més especials que ha creat el Museu Carmen Thyssen Andorra! 

 

 • © 2024 - Museu Carmen Thyssen Andorra
 • Av. Carlemany, 37 - AD700 Escaldes-Engordany
 • Principat d'Andorra
 • Localització

Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià Disseny gràfic: Laura López Martí

Preferències de cookies