Loading...

Inici » Notícies » 2ª edició “Influencers Interpretats de Lully a Rolling Stones”

2ª edició “Influencers Interpretats de Lully a Rolling Stones”

En el marc de l’ampliació del calendari d’activitats del Nadal al Thyssen i degut a la gran demanda de reserves, el Museu Carmen Thyssen Andorra ha tingut el plaer d’acollir per segona vegada la visita musicalitzada patrocinada per la Fundació ONCA: INFLUENCERS INTERPRETATS de Lully a Rolling Stones el passat diumenge 3 de gener. 

Aquesta proposta artística, a càrrec dels joves músics del Trio JONCA format per Carlota Franch (violí), Esteve Ticó (viola) i Eloi Pérez (flauta travessera i guitarra elèctrica), va ser acompanyada pel discurs del comissari artístic de l’exposició, Guillermo Cervera, unint les obres de l’exposició amb el potencial influenciador de mestres de la història de la música, com Jean Baptiste Lully, W.A. Mozart o Rolling Stones.

Aquest esdeveniment va permetre als assistents endinsar-se en un viatge sorprenent entre els grans influencers musicals de l’Europa dels segles XVIII, XIX i XX, tot i descobrint les atmosferes característiques d’èpoques i estils diferents presents en les obres de l’exposició Influencers en l’Art. De Van Goyen al Pop Art.  

Des del Museu Carmen Thyssen Andorra us agraïm sincerament la vostra participació!

 

 

  • © 2024 - Museu Carmen Thyssen Andorra
  • Av. Carlemany, 37 - AD700 Escaldes-Engordany
  • Principat d'Andorra
  • Localització

Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià Disseny gràfic: Laura López Martí

Preferències de cookies