Loading...

Inici » Notícies » Resum de les activitats d’abril 2021

Resum de les activitats d’abril 2021

Resum de les activitats familiars d’abril 2021.

Durant tot el mes d’Abril, el Museu Carmen Thyssen Andorra va dissenyar diverses activitats per donar a conèixer a les famílies del país la nova mostra Talents amb Denominació d’Origen. De Rigalt a Puigdegolas  així com per apropar l’art i a cultura a tothom.

Per començar el mes d’abril i finalitzar la Pasqua al Thyssen, els dos primers caps de setmana del mes, va tenir lloc la famosa activitat del @cthyssenandorra a #pleinair especial Pasqua. Les famílies van poder gaudir d’un taller de postals amb motius de Pasqua executades amb pintura al guaix. El taller anava acompanyat d’un conta-contes fantàstic protagonitzat per una gallina màgica que crea ous de colors.

A continuació, es va realitzar la quarta edició de l’activitat Descobreix els Talents del Thyssen. En aquest taller, vam donar a conèixer a famosa Escola dels Luministes de Sitges. Els participants van inspirar-se de les aventures dels artistes catalans i del seu gran propòsit en captar la llum del sol amb un invent màgic. Així, els usuaris van crear un mòbil amb elements solars i marins.

Per acabar el mes d’abril, i per tal de celebrar la diada de Sant Jordi, les famílies es van assabentar de la versió moderna de la llegenda de Sant Jordi, amb la princesa Jordina com a protagonista. Per al taller, els/les participants van crear figures de fang inspirades en el relat de les aventures de la princesa Jordina i del terrible drac.

Des del Museu Carmen Thyssen Andorra, us agraïm la vostra àmplia participació i us esperem per a noves activitats!

  • © 2022 - Museu Carmen Thyssen Andorra
  • Av. Carlemany, 37 - AD700 Escaldes-Engordany
  • Principat d'Andorra
  • Localització

Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià Disseny gràfic: Laura López Martí