Loading...

Inici » Notícies » El programa EduCarmenThyssen online

El programa EduCarmenThyssen online

A causa de les noves circumstàncies derivades de la COVID19, en aquest curs, el Museu Carmen Thyssen Andorra adapta el seu programa educatiu EduCarmenThyssen a format online, una solució pràctica que permet endinsar els alumnes, de manera virtual, en les instal·lacions del museu.

Proposem que les visites siguin trobades dinàmiques, que generin preguntes i diàleg entre estudiants, tal com es faria presencialment. També proposem explorar la creativitat dels mateixos alumnes, amb tallers que es realitzen des de l’aula, facilitant el matèria amb antelació i adaptant-lo a les especificitats docents.

Un espai d’experimentació i d’escolta que es manté a distància i que es dirigeix en la totalitat, pel personal especialitzat del museu. Visites en línia per a tots els nivells educatius, adaptades al llenguatge i nivell de l’alumnat, que permetran conèixer amb detall les obres, a través d’una visita guiada virtual per l’exposició “Influencers en l’art. De Van Goyen al Pop Art”.

A través de la visualització digital del museu i de l’activitat lúdic-educativa, fomentem la immersió completa en el Museu Carmen Thyssen Andorra, apostant perquè la cultura i l’art segueixin sent un diàleg present en tots els sistemes educatius d’Andorra.

La proposta educativa, es presentarà la propera setmana en dues sessions online als docents.

  • © 2024 - Museu Carmen Thyssen Andorra
  • Av. Carlemany, 37 - AD700 Escaldes-Engordany
  • Principat d'Andorra
  • Localització

Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià Disseny gràfic: Laura López Martí

Preferències de cookies