Loading...

Inici » Notícies » #PayWhatYouWish

#PayWhatYouWish

El Museu Carmen Thyssen Andorra i el Comitè d’Andorra de l’Unicef presenten la jornada #PayWhatYouWish que tindrà lloc el proper dijous 22 d’agost. Aquesta nova acció, emmarcada en el conveni de col·laboració entre les dues entitats, permet a tots els visitants del Museu pagar l’import d’ entrada que ells vulguin , destinant-se el 100% d’aquestes aportacions a accions per a Unicef Andorra.

Aquesta jornada és la continuació de les diferents activitats que el Museu i Unicef organitzen conjuntament, com tallers sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible o la visita-concert celebrarada el passat mes de juny per commemorar el 25è aniversari del Comitè Nacional d’Andorra per l’Unicef. Accions a través de les quals ,  “el museu vol aportar la internacionalització des de propostes locals així com buscar el màxim de col·laboració dels visitants” com ha declarat en aquest sentit el Guillermo Cervera, director artístic i comissari del museu.

Durant la jornada #PayWhatYouWish ,tots els donatius rebuts es destinaran al projecte al Bhutan amb l’ objectiu de millorar l’accés a una educació inclusiva d’ infants amb discapacitat.  

La jornada del 22 d’agost #PayWhatYouWish , anima a tothom a sumar-s’hi i aprofitar per visitar l’exposició “Femina, Feminae” abans de la seva finalització el proper mes de setembre.

  • © 2024 - Museu Carmen Thyssen Andorra
  • Av. Carlemany, 37 - AD700 Escaldes-Engordany
  • Principat d'Andorra
  • Localització

Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià Disseny gràfic: Laura López Martí

Preferències de cookies