Loading...

Inici » Notícies » #MCTAndorra Challenge – Universitat d’Andorra

#MCTAndorra Challenge – Universitat d’Andorra

El Museu Carmen Thyssen Andorra, en col·laboració amb la Universitat d’Andorra, han desenvolupat un projecte educatiu conjunt anomenat #MCTAndorra Challenge, orientat als estudiants de tercer curs del Bàtxelor en Ciències de l’Educació.

El projecte, que s’emmarca dintre de l’assignatura Didactic of Social Sciences, consisteix en una competició per equips on els alumnes han d’ elaborar un joc relacionat amb el MCTA i la nova exposició “Allés et venues”  . En cas que la proposta guanyadora tingués la qualitat desitjada, el museu es compromet a implementar-la de manera integral o parcial.

Els 21 estudiants es van organitzar en cinc equips que durant tres setmanes de feina intensa van elaborar els seus projectes i finalment van exposar en anglès.El tribunal, format per: Guillermo Cervera ,Marta Cudinach, i Cristina Yáñez, la professora de l’assignatura, va analitzar i debatre les propostes presentades.

Tot i que totes van ser molt professionals i de qualitat, finalment, la proposta presentada pels estudiants “equip Rusiñol”, va ser la seleccionada com a vencedora del repte #MCTAndorra Challenge.

Cal agrair al Museu Carmen Thyssen d’Andorra i a la Universitat d’Andorra aquest repte que ha permès als estudiants treballar en un cas real de proposta didàctica, i felicitar als cinc equips per les seves magnífiques propostes.

  • © 2024 - Museu Carmen Thyssen Andorra
  • Av. Carlemany, 37 - AD700 Escaldes-Engordany
  • Principat d'Andorra
  • Localització

Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià Disseny gràfic: Laura López Martí

Preferències de cookies