Loading...

Inici » Notícies » El MCTA nominat al premi EMYA

El MCTA nominat al premi EMYA

El passat 2017, el Museu Carmen Thyssen Andorra va presentar candidatura al premi EMYA, European Museum of the Year. Aquest premi vol donar a conèixer i guardonar els museus europeus de nova creació que siguin innovadors i diferencials.
Com a participants hem defensat la nostra proposta de museu innovador, implicat en la participació social i l’accessibilitat de la cultura. Som un museu modern que integra les noves tecnologies al seu funcionament i esperit. Durant aquesta passada setmana, del 8 al 13 de maig de 2018, l’equip del museu ha defensat la nostra candidatura a Varsòvia, juntament amb altres 39 institucions, mitjançant una presentació i un col·loqui.
Haver viscut aquesta experiència i haver donat a conèixer el nostre museu i país en l’àmbit internacional ha estat un gran premi per nosaltres però encara estem més satisfets per haver quedat entre els finalistes nominats a aquest premi internacional de gran renom, en l’entorn de l’European Museum Forum, sota l’abric del Consell d’Europa.

  • © 2024 - Museu Carmen Thyssen Andorra
  • Av. Carlemany, 37 - AD700 Escaldes-Engordany
  • Principat d'Andorra
  • Localització

Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià Disseny gràfic: Laura López Martí

Preferències de cookies