Loading...

Inici » Notícies » El MCTA col·labora a de nou amb la Universitat de Màlaga.

El MCTA col·labora a de nou amb la Universitat de Màlaga.

El Museu Carmen Thyssen Andorra va ser novament un dels escollits per presentar la seva pinacoteca als alumnes aspirants al títol de Tècnic Auxiliar en Entorns Culturals proposat per la Universitat de Màlaga. Els passats 12 i 13 de juny, juntament amb altres museus de gran renom, com el Museu Nacional del Prado, el Museu Carmen Thyssen de Màlaga o el Museu Nacional Centre d’Art Reina Sofia, entre altres, el MCTA va tenir l’oportunitat de fer conèixer la seva organització però sobretots tot el ventall d’activitats que proposa per apropar l’art d’una manera lúdica i innovadora a tots els públics.

D’aquesta manera, els alumnes han pogut tastar els tés del “Art&Sentits”, esbrinar el “Tresor al Thyssen” o crear la seva pròpia samarreta a partir de l’última activitat proposada per les famílies: el “#CthyssenEnFamília”. En aquestes dues jornades, la voluntat creadora i imaginativa ha estat el focus de les activitats, on el museu ha fet especial èmfasi en la part participativa i la proactivitat per mostrar als estudiants alguns dels elements clau que formen part del “corpus” del Museu Carmen Thyssen Andorra

Pel Museu Carmen Thyssen Andorra va ser un privilegi poder compartir la seva experiència amb els alumnes d’aquesta nova edició del títol de Tècnic auxiliar en Entorns Culturals, que està especialment pensat per persones amb intel·ligències diverses i els permet poder treballar en tota mena d’institucions culturals. Aquest projecte s’engloba dins de la voluntat del museu d’apropar l’art a tots els públics reafirmant el seu compromís social.

  • © 2021 - Museu Carmen Thyssen Andorra
  • Av. Carlemany, 37 - AD700 Escaldes-Engordany
  • Principat d'Andorra
  • Localització

Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià Disseny gràfic: Laura López Martí