Loading...

Inici » Notícies » Inauguració de l’exposició “Paisatge en risc”

Inauguració de l’exposició “Paisatge en risc”

A partir del dia 2 de desembre, el vestíbul del Museu Carmen Thyssen Andorra acull la nova exposició Paisatge en risc, creada pels alumnes de l’Escola d’art del Comú d’Andorra la Vella que s’inspira dels paisatges que formen part de la mostra actual del MCTA, Talents amb Denominació d’Origen. De Rigalt a Puigdengolas.

Aquesta iniciativa va trobar el seu punt de partida en la precedent exposició: Influencers en l’Art. De Van Goyen al Pop Art mitjançant el tema RE-interpretant Tapper. Els alumnes, van aconseguir sorprendre el públic assumint el repte d’inspirar-se en l’obra Variété, creada per l’artista alemany expressionista Georg Tapper, per elaborar amb vàries tècniques una fabulosa mostra!

Fins al dia 9 de gener, els visitants podran descobrir, a través de les quaranta obres de Paisatge en risc, unes interpretacions molt personals dels paisatges actuals que, paradoxalment a les representacions idealitzades i bucòliques del segle XIX, estan avui en dia inundats per la presència humana. Una manera de commoure consciències i provocar un canvi en la societat mitjançant el punt de vista d’artistes del país i de totes les edats.

No us ho podeu perdre!

 

*Exposició gratuïta per descobrir al vestíbul del MCTA

* Seguint el DECRET 379/2021 del 24 de novembre del 2021 del Govern d’Andorra, es recorda als visitants que per accedir a l’espai cultural els visitants majors de 16 anys hauran de presentar el certificat de vacunació mitjançant verificació QR o mostrant la documentació eventualment en cas de dubte identificatiu. En cas de no disposar de la pauta de vacunació, també es podrà accedir amb alguna de les següents opcions:

  • Prova TMA o PCR amb un màxim de 72 hores d’antelació i amb resultat negatiu.
  • Prova d’antígens (TRA) amb un màxim de 12 hores d’antelació i amb resultat negatiu.
  • Certificat mèdic que acrediti haver passat la malaltia en un termini inferior a sis mesos.

 

  • © 2024 - Museu Carmen Thyssen Andorra
  • Av. Carlemany, 37 - AD700 Escaldes-Engordany
  • Principat d'Andorra
  • Localització

Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià Disseny gràfic: Laura López Martí

Preferències de cookies