Loading...

Inici » Notícies » Entusiasme per part dels participants a la xerrada de Francesc Fontbona

Entusiasme per part dels participants a la xerrada de Francesc Fontbona

Historiador de l’art i especialista en l’estudi de l’art del segle XIX i principis del XX, Francesc Fontbona, va fer viatjar en el temps els assistents a la conferència!

El dimecres 19 de maig, el Museu Carmen Thyssen Andorra va tenir el plaer i l’honor d’acollir a l’especialista i historiador de l’art Francesc Fontbona, per una conferència organitzada, juntament amb els Museus d’Andorra, en el marc del Dia Internacional dels Museus. L’historiador, va ser presentat per Guillermo Cervera, conservador general de la Colección Carmen Thyssen-Bornemisza.

Centrant-se en la figura de Jaquim Mir, Francesc Fontbona va exposar la vida i l’apassionant carrera del pintor català. Tot evocant l’evolució del seu estil, les seves tècniques i la seva estètica, els enllaços profunds amb els paisatges rurals i urbans del Principat andorrà es van posar al descobert, principalment a través de l’obra Prats de Santa Coloma.

Aquesta pintura, provinent de la Col·lecció d’Art de Crèdit Andorrà, us espera en l’exposició actual Talents amb Denominació d’Origen. De Rigalt a Puigdengolas.

Us heu perdut la conferència? La podeu veure o tornar a veure en la página YouTube del Museu Carmen Thyssen Andorra!

  • © 2022 - Museu Carmen Thyssen Andorra
  • Av. Carlemany, 37 - AD700 Escaldes-Engordany
  • Principat d'Andorra
  • Localització

Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià Disseny gràfic: Laura López Martí