Loading...

Inici » Notícies » Encadenats

Encadenats

El Museu Carmen Thyssen Andorra entaula una nova col·laboració literària per apropar l’art als més petits. En el marc de la diada de Sant Jordi, el Museu conjuntament amb l’Escola Andorrana de primària d’Andorra la Vella, van presentar 4 obres de l’actual exposició “Femina Feminae” als alumnes de cinquè i sisè. Els estudiants van haver de posar un nou títol i escriure unes paraules sobre la seva sensació davant l’obra per a finalment triar l’obra o el text que més els hi agradava.

Arran d’aquests escrits, s’han creat 4 històries al voltant de les obres de Conrad Felixmüller, Winslow Homer, Robert Delaunay o Berthe Morisot creant una sinergia entre obres d’art i literatura. Les frases dels alumnes, encadenades i ordenades d’una manera concreta, creen d’aquesta manera una nova visió de l’obra sota el prisma de les sensacions dels alumnes que tenen en aquesta iniciativa tot el protagonisme.

D’aquestes creacions sorgeix el llibre “Encadenats”, on la col·laboració amb l’Editorial Aloma ha estat clau, que sortirà a la venta el proper 23 d’abril, diada de Sant Jordi per que tothom pugui veure les obres des d’una nova perspectiva. A fi de completar l’experiència, davant de l’obra els visitants també podran trobar aquests petits grans relats encadenats per poder gaudir de la creativitat dels joves autors i autores de les 4 obres d’art de manera novadora i deixar lliure la seva imaginació creant la seva pròpia història al voltant de l’obra d’art.

  • © 2024 - Museu Carmen Thyssen Andorra
  • Av. Carlemany, 37 - AD700 Escaldes-Engordany
  • Principat d'Andorra
  • Localització

Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià Disseny gràfic: Laura López Martí

Preferències de cookies