Loading...

Inici » Notícies » Dia internacional de les persones amb discapacitat

Dia internacional de les persones amb discapacitat

Un dels principals objectius del MCTA és la inclusió social així com el reconeixement de totes les intel·ligències diverses que existeixen en la nostra societat. En aquest sentit, el museu se suma al Dia internacional de les persones amb discapacitat.

Amb aquest motiu, el museu col·labora amb diverses entitats a fi de donar visibilitats a aquest col·lectiu. El concurs organitzat juntament amb la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell per la creació d’un dibuix per una tassa permet commemorar aquesta diada d’una manera molt especial. Aquesta tassa es podrà trobar a la botiga del Museu Carmen Thyssen Andorra, on se sumen d’altres productes com els magnets o els pins elaborats pels usuaris del taller ocupacional de “Xeridell”.

A més a més, el museu col·labora en altres projectes, com per exemple amb l’empresa catalana de Torrons i mel Alemany i Grans Magatzems Pyrénées Andorra, on s’ha creat dues caixes dissenyades pels usuàries de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell, caixes que contenen torrons i mel i que podreu trobar al museu.

Tots els beneficis recaptats amb els productes van íntegrament en benefici de les persones que formen part de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell.

  • © 2024 - Museu Carmen Thyssen Andorra
  • Av. Carlemany, 37 - AD700 Escaldes-Engordany
  • Principat d'Andorra
  • Localització

Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià Disseny gràfic: Laura López Martí

Preferències de cookies