Loading...

Inici » Notícies » Els alumnes de l’Escola d’art repeteixen l’experiència de fer de copistes al Museu Carmen Thyssen Andorra

Els alumnes de l’Escola d’art repeteixen l’experiència de fer de copistes al Museu Carmen Thyssen Andorra

El taller de pintura de l’Escola d’art del Comú d’Andorra la Vella es trasllada, de nou i per uns dies, al Museu Carmen Thyssen Andorra en una nova acció de col·laboració entre les dues institucions centrada en l’exposició SONS.Analogies musicals a la pintura.

 

Amb l’objectiu d’aprendre dels grans mestres, els alumnes de l’Escola d’art tenen l’oportunitat de fer la classe a les instal·lacions del museu i reproduir en directe una de les peces que conformen la mostra. Al llarg de cinc sessions, doncs, duen a terme un estudi en profunditat d’una de les obres per aconseguir el repte de reproduir-la emulant-ne la pinzellada i la paleta cromàtica. L’aprenentatge de copistes es fa sota la guia de la professora de pintura de l’Escola d’art Helena Guàrdia.

Enguany, quatre alumnes participaran al projecte que es durà a terme els dies 12,19, 26 de març i 9 i 16 d’abril, entre les 10 i les 13 h, a la sala expositiva.

  • © 2024 - Museu Carmen Thyssen Andorra
  • Av. Carlemany, 37 - AD700 Escaldes-Engordany
  • Principat d'Andorra
  • Localització

Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià Disseny gràfic: Laura López Martí

Preferències de cookies