Loading...

Inici » Activitats » Nova edició GastroArt al Thyssen

Nova edició GastroArt al Thyssen

El GastroArt al Thyssen torna per sorprendre’ns. Basat en obres de l’actual exposició, “Influencers en l’art”, en aquest primer maridatge entre art i gastronomia ens endinsarem en obres de dos artistes que van revolucionar l’art : Georg Tappert i Arthur Segal.

De la mà del Director Artístic del Museu i Comissari de l’exposició Guillermo Cervera, els assistents podran conèixer tots els secrets d’aquestes dues obres. Una explicació exclusiva que s’acompanyarà d’un tast i d’un còctel innovadors creats per Fourteen Restaurants, pensants per l’ocasió i que permetran conèixer l’obra amb tots els sentits.

L’activitat tindrà lloc el dijous 23 de gener a les 20h00 per un preu de 10,00 € i està dirigida només a persones majors d’edat. Places limitades, és imprescindible reservar prèviament per correu electrònic (reserves@mcta.ad) o bé per telèfon (+376 800800).

  • © 2020 - Museu Carmen Thyssen Andorra
  • Av. Carlemany, 37 - AD700 Escaldes-Engordany
  • Principat d'Andorra
  • Localització

Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià Disseny gràfic: Laura López Martí