El Museu Carmen Thyssen Andorra recupera una nova edició del Gastro Art que uneix art i gastronomia.
El Museu Carmen Thyssen Andorra torna a obrir les seves portes a una nova edició del Gastro Art. Una iniciativa que combina l’experiència artística i gastronòmica. Aquest petit cicle d’activitats ofereix una oportunitat única per gaudir de l’art en un ambient distès i ple de sabors.
El dijous 7 de novembre, a les 19 hores, el Museu acollirà una degustació de vins a càrrec de Clàssic Vins, que inclourà un tast de productes locals. En aquest cas, Jean-Louis Le Guil proposa una vinculació directa entre els vins i les obres d’art que formen part de “SONS. Analogies musicals a la pintura”. De fet, el tast inclou una visita guiada a l’exposició. L’activitat té un aforament limitat a 20 persones i un cost de 30 euros.
També el dijous 28 de novembre, el Museu oferirà una activitat a càrrec de l’Atelier by Aitor Estela, que presentarà una variada selecció de còctels dissenyats per estimular tots els sentits. Aquesta activitat també inclourà una visita guiada, amb un aforament limitat a 15 persones i un cost de 30 euros.
No et perdis aquesta oportunitat!
Les reserves i el pagament de les places ja es poden realitzar contactant-nos a reserves@mcta.ad o trucant al 800 800.