Loading...

Inici » Activitats » #CThyssenEnFamília

#CThyssenEnFamília

#ThyssenEnFamília és la nova aportació del museu perquè les famílies gaudeixin de les obres des de una visió lúdica adaptada als petits i als grans. En col·laboració amb la Universitat d’Andorra, l’activitat es basada en un treball realitzat per alumnes de tercer any de Bàtxelor en Ciències de l’educació, on es fica en practica la part més lúdica per apropar l’art a totes les edats. Aquesta nova proposta permet crear un lligam i una interacció entre els pares i els fills, compartint un moment en família on les diferents visions que poden tenir de l’obra es fiquen en comú.

Tant pares com fills realitzaran una samarreta estampada amb elements extrets de les obres de l’actual exposició “Femina Feminae” que podran triar al seu gust per crear un dibuix únic. Durant l’activitat també hauran de buscar els diferents elements que han triat per les seves creacions i relacionar-los amb el moviment artístic corresponent gràcies a un díptic i una presentació.

L’activitat es realitzarà en dues parts, a l’EduCarmenThyssen i a la mateixa sala d’exposicions amb un cost de 15,00 euros que inclouen una samarreta infantil, una samarreta per l’adult així com l’ entrada al museu i el díptic per realitzar l’activitat. S’haurà d’afegir 5,00 euros per cada menor i 10,00 euros per cada adult de la mateixa família que s’afegeixin a l’experiència.

La primera sessió tindrà lloc el diumenge 19 a les 11h00, dins del marc del cap de setmana internacional dels museus. Els menors podran participar a partir de 5 anys obligatòriament acompanyats per mínim d’un adult. L’activitat té un nombre de places limitades, és imprescindible reservar prèviament per correu electrònic (reserves@mcta.ad) o bé per telèfon (+376 800800).

  • © 2020 - Museu Carmen Thyssen Andorra
  • Av. Carlemany, 37 - AD700 Escaldes-Engordany
  • Principat d'Andorra
  • Localització

Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià Disseny gràfic: Laura López Martí