Loading...

Inici » Activitats » Cap de setmana del #CthyssenEnFamília

Cap de setmana del #CthyssenEnFamília

El Thyssen dedica el cap de setmana a les famílies amb l’activitat del #CThyssenenFamília, un taller pensat pel qui vulguin acudir al museu a la recerca d’un moment de complicitat entre els pares i els fills que serà la clau de l’èxit de l’activitat.

Sorgida de la sinergia entre el MCTA i els alumnes de Bàtxelor en Ciències de l’Educació de la Universitat d’Andorra, l’activitat permet a les dues generacions, de crear una samarreta personalitzada arrel d’un joc on participaran conjuntament per tal d’esbrinar els moviments artístics i reproduir-los en un disseny totalment original i personalitzat.

El preu de l’activitat es de 15 € que inclou l’entrada al museu per 1 adult i un menor, la samarreta adulta i la samarreta del nen, el díptic de pistes per parella adult/nen. Cada samarreta de nen afegida tindrà un cost de 5 € i cada samarreta d’adult afegida tindrà un cost de 10 €.

El cap de setmana inclou dues sessions : una el dissabte 17 d’agost a les 16h30 i una segona el diumenge 18 d’agost a les 11H00 que tenen una durada de 1h30 aprox.

L’activitat està pensada per menors a partir de 5 anys obligatòriament acompanyats per mínim d’un adult (Hauran de signar el document de permanència durant l’activitat). Places limitades. Sota reserva prèvia: reserves@mcta.ad o +376 800 800. El preu de l’activitat inclou tot el material necessari per a la seva realització

  • © 2021 - Museu Carmen Thyssen Andorra
  • Av. Carlemany, 37 - AD700 Escaldes-Engordany
  • Principat d'Andorra
  • Localització

Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià Disseny gràfic: Laura López Martí