Loading...

Inici » Activitats » GastroArt al Thyssen

GastroArt al Thyssen

El MCTA presenta un maridatge entre art i gastronomia que tindrà lloc el proper dijous 19 de juliol a les 20h00 amb col·laboració amb Exe prisma. L’activitat es basa en l’obra del pintor francès, Paul Gauguin, “Allées et Venues” i permetrà endinsar-se en ella a través de tots els sentits. La vetllada única i totalment innovadora, començarà amb una xerrada on es desvelaran els detalls tant de la pintura com de l’autor i a continuació, un tastet i un còctel, permetran als visitants conèixer l’obra a través del gust i de l’olfacte. Endinsar-se en l’obra d’una manera totalment innovadora és el repte que proposa aquesta nova activitat que s’emmarca dintre del GastroArt al Thyssen.

L’ activitat tindrà un cost de 10,00 euros per persona. Tenint en compte que té un nombre de places limitades és imprescindible reservar prèviament per correu electrònic (reserves@museucarmenthyssenandorra.ad) o bé per telèfon (+376 800800).

 

  • © 2018 - Museu Carmen Thyssen Andorra
  • Av. Carlemany, 37 - AD700 Escaldes-Engordany
  • Principat d'Andorra
  • Localització

Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià Disseny gràfic: Laura López Martí